Skip to content
Etusivu » Tiimi ja osaaminen » Kari Koskela
Kari-Koskela-tarina-popa

Kari Koskela

Kari Koskela, myös Copona tunnettu, on Popan Art Director. Copo on hionut visuaalisen suunnittelun ja brändinhallinnan taitojaan yli kolmen vuosikymmenen ajan satojen yritysten markkinoinnin parissa.

Copo vastaa visuaalisesta suunnittelusta. Copo ei ole koskaan töissä, vaan työ on hänelle hupi, jonka avulla voi toteuttaa itseään. Tämä poikkeuksellinen asenne työhön synnyttää intohimolla ja sydämellä toteutettuja asiakasratkaisuja – olipa kyse logosta, yritysilmeestä, esitteestä tai yksittäisestä kampanjasta.

Visuaalisuus ei ole Copon työssä koskaan itseisarvo, sillä kaiken markkinoinnin tulee tavoitella tuloksellisuutta. Copo pyrkii ensisijaisesti ymmärtämään asiakkaan kohderyhmää ja luomaan oivaltavia ratkaisuja visuaalisuuden kautta.

Copon taidot eivät suinkaan rajoitu visuaaliseen suunnitteluun. Hän tekee myös radiospiikkauksia, ymmärtää syvällisesti IT-asioita, ja sijaistaa tarpeen tullen copywriteria; Copo pystyy kiteyttämään sanoman olennaisen sisällön ilmiömäisesti sanaan pariin.

Copo on myös suuren perheen isä ja pian moninkertainen pappa, joka tarttuu kynään ja piirtää ilokseen aina tilaisuuden tullen. Hänen mottonsa onkin: ”Kasva isoksi, älä aikuiseksi”.

Kari Koskela
art director
Oulu
p. 0400 606 758
sähköposti: copo @ popa.fi

Soita Karille tai jätä viesti alla!

CAPTCHA
Vastaa tähän, jotta tiedämme, että et ole botti