Skip to content
Etusivu » Tiimi ja osaaminen » Annikka Impiö
Annikka Impiö

Annikka Impiö

Annikka Impiö toimii Popassa kehitysjohtajana ja digimarkkinointistrategina. Hänellä on pian parin vuosikymmenen mittainen kokemus b2b&b2c -markkinoinnin ja -myynnin tehtävistä pienissä ja suurissa yrityksissä, Suomessa ja ulkomailla. Koulutukseltaan Annikka on kieliä opiskellut filosofian maisteri sekä valtiotieteen ylioppilas.

Työelämäinnoituksensa Annikka on löytänyt kielten ja busineksen polttopisteestä - markkinoinnista. Hän on erikoistunut digimarkkinoinnin strategiseen ja tuloshakuiseen kehittämiseen datan, asiaskasarvoa tuottavien sisältöjen, kohdentamisen ja aktiivisen optimoinnin kautta. 

Asiakaskokemuksen kokonaisvaltainen kehittäminen, erilaisten asiakaspolkujen syvällinen ymmärtäminen ja markkinointiviestinnän optimointi tärkeisiin brändin kosketuspisteisiin ovat Annikalle kehittämistyön keskiössä. 

Annikka on myös kahden alakoululaisen äiti ja kasvavan kotieläintarhan hoitaja. Kotoa löytyy kaksi mustaa kissaa, marsu ja kilpikonna. Vapaa-ajallaan hän ulkoilee ja pelaa mieluusti pallopelejä, kuten tennistä ja padelia. Sopivan fiiliksen tullen Annikan kotoa saattaa kuulua pianonsoittoa ja ehkäpä hiukan lauluakin. 

Annikka Impiö
kehitysjohtaja

Oulu
040 723 71 92
annikka.impio @popa.fi

Soita Annikalle tai jätä viesti alla!

CAPTCHA
Vastaa tähän, jotta tiedämme, että et ole botti