Skip to content
Etusivu » Painopalvelut » Referenssit
Popa-painopalvelut-referenssi-hankimainos

Hankimainos

Nyt-mulle-heti-tänne-kaikki! Eikä aikaakaan, kun minulla on täällä heti kaikki. Popa on loistava työkaveri ja kaikki työt sujuvat mutkitta ja sujuvasti, vaikka aikataulut ovat joskus turhankin tiukkoja. Aika ajoin tarvitsen apua myös materiaalien valinnassa, rakenteen suunnittelussa tai ihan vain siinä miten kannattaa erikoisvärimääritykset tehdä. Popa on pop.

http://www.hankimainos.fi/

Teija Röppänen, Hankimainos

Popa-painopalvelut-referenssi-valkee

Valkee

"Popa on aito yhteistyökumppani, joka osaa jatkuvasti yllättää loppuun saakka hiotulla palvelullaan, laadullaan, joustavuudellaan ja asiakastuntemuksellaan. Popan yhteistyöverkostosta tuntuu aina löytyvän täsmävastaus tarpeisiimme, jopa ennen kuin olemme itse tarvettamme havainneetkaan. Kiitos tärkeälle yhteistyökumppanille, joka auttaa meitä menestymään!"

http://www.valkee.fi

Asiakaspalvelupäällikkö

Popa-painopalvelut-referenssi-mainostoimisto-mainio

Mainostoimisto Mainio

Yhteistyö Popan kanssa on helppoa ja turvallista. Heillä on samanlainen työmoraali kuin meillä Mainiossa -ei mennä siitä mistä aita on matalin vaan mietitään ja kehitetään asioita oikeasti asiakkaan eduksi. Ovat ansainneet luottamuksemme.

http://www.mainiota.fi

Tuire Hanninen, Mainostoimisto Mainio

Popa-painopalvelut-referenssi-huoltoplus

HuoltoPlus

Yhteistyö Popan kanssa on toiminut erinomaisesti. Arvostamme kokonaispalvelua ja helppoutta. Erityisesti arvostamme asiantuntevia ratkaisuehdotuksia. Hinta-laatusuhde on kunnossa, henkilökemiat pelaavat ja kaikki toimii niin kuin pitääkin.

Popan kokonaispalvelun ansiosta säästämme myös aikaa ja pystymme keskittymään paremmin omaan työhömme.

http://www.huoltoplus.fi

Janne Nousiainen, HuoltoPlus

Popa-painopalvelut-referenssi-ideko-suomi

Ideko Suomi

Me ostamme Popalta palvelua, emme siis pelkästään painotuotteita ja se on kumppanuutemme tärkein kulmakivi. Ja homma toimii ihan oikeasti! Kaikki markkinointikampanjat ovat Popan osalta toimineet loistavasti. Popalla on ymmärretty yrityksemme tarpeet ja on helppo todeta, että olemme Popan meille räätälöimään palveluratkaisuun hyvin tyytyväisiä. Aika on rahaa ja Popan palveluratkaisu on tehokas.

http://www.ideko.fi

Tuomo Hilliaho, Ideko Suomi

Popa-painopalvelut-referenssi-yit

YIT Rakennus

Yhteistyö Popan kanssa on toiminut erinomaisesti sekä suoraan että mainostoimiston kautta. Arvostamme joustavuutta ja aikataulujen pitävyyttä erinomaisen lopputuloksen rinnalla. Kun hinta-laatusuhde on kunnossa ja henkilökemiat pelaavat, olemme olleet hyvin tyytyväisiä Popaan.

http://www.yit.fi

Jari Alaiso, YIT